Palvelut

HINNASTO

Hieronta 30min - 30€

Hieronta 45min - 40€

Hieronta 60min - 50€

Hieronta 90min - 75€

Hieronta 120min - 100€

Functional Patterns-ohjaus - 70€/h


Sarjakortit


5 tai 10 kertaa - 10% alennus


Esimerkkejä:


5x60min = 5x50€ = 250€ -10% =

225€

eli viides puoleen hintaan!


10x45min = 10x40€ = 400€ -10% =

360€

eli kymmenes ilmaiseksi!


10xOhjaus 60min = 10x70€ = 700€ -10% =

630€

eli 70€ säästö!


Suuremmat sarjakortit sovittavissa erikseen.

Sarjakortti toimii kuten krediitti, eli voit halutessasi ottaa pidemmän ajan ja käyttää sen maksamiseen sarjakorttiasi.

Lahjakortit


Lahjakortti voi olla minkä tahansa suuruinen. Näistä ei kuitenkaan saa sarjakorttialennuksia. Mikään ei tosin estä ostamaan sarjakorttia lahjaksi.


Lahjakortteja voi kysellä vastaanotolta, puhelimitse tai sähköpostitse, mutta helpoiten hankkiminen onnistuu verkkokaupan kautta.

PALVELUTHieronta


Hieronta on vuosituhansia vanha hoitomuoto. Sillä voidaan palauttaa lihaksiin ja sidekudoksiin normaalia nestekiertoa ja liikkuvuutta.


Hieronta voi auttaa esimerkiksi:


    • Särkytiloihin

    • Rajoittuneeseen liikkuvuuteen

    • Stressinhallintaan


Meillä hieronnassa otetaan huomioon klassisen hieronnan, urheiluhieronnan, mobilisoinnin, fascia- ja triggerpistekäsittelyn tekniikoita, joita sovelletaan asiakkaan tarpeen ja vaivan mukaan. 


Hoito on aina asiakaslähtöistä ja rakentuu kulloisenkin tilanteen mukaan. Hoidot voidaan myös suunnitella sarjana, jolloin saadaan maksimaalinen hyöty irti. Tavoitteena on aina hoitaa ongelman juurta, eikä pelkkiä oireita.


 

Functional Patterns


Functional Patterns on uudenlainen lähestymistapa personal trainingiin ja toiminnalliseen harjoitteluun.


FP-harjoittelussa korostuu terveyden ja suorituskyvyn edistäminen käyttämällä ihmiselle luonnollisia liikeratoja, joita esiintyy mm. kävelyssä, juoksussa ja heittämisessä. Meidän kehomme, etenkin lihaksistomme ja luustomme, on kehittynyt näiden liikkeiden ympärille ja näiden toiminnallisten liikkumismallien parantaminen johtaa yleisesti parempaan toimintakykyyn.


Harjoittelussa yhdistellään erilaisia kehonhuoltotekniikoita ja lihastoimintaketjuja aktivoivia harjoituksia, joilla varmistetaan, että koko kroppa toimii yhtenäisenä kokonaisuutena siirryttäessä haastavampaan toiminnalliseen harjoitteluun.

MAKSUTAVAT

Vastaanotolla


Käteinen sekä yleisimmät kortit käyvät maksuvälineenä vastaanotolla. Korteista käyvät pankkikortti, Visa, Mastercard, Amex, Diners sekä JCB.


Vastaanotolla voi maksaa myös Eazybreakin, Edenredin, ePassin ja Smartumin korteilla, mobiilisovelluksilla sekä seteleillä.


Huomioitavaa on, että kyseisillä maksutavoilla voi olla rajoituksia palvelujen suhteen. Osalla on vain liikuntapuoli ja osalla on myös hyvinvointipuoli. Tällä ei käytännössä ole muuta merkitystä kuin, että liikuntapalvelut ovat alv. 24% alaista ja hieronta taas alv. 0%.

Verkkokaupassa


Verkkokaupassa voi maksaa pankkitunnuksilla tai luottokorteilla. Myös maksu noudettaessa onnistuu joko käteisellä tai kortilla.


Lahjakortteja voi ostaa noudettuna tai verkkokaupasta myös laskulla. Tällöin saat sähköpostiisi erillisen laskun, jonka suoritettuasi on lahjakortti käytettävissä.


OSOITE

Hirsalantie 11, 02420 JORVAS

(JHC1)

PUHELIN

TURO - 0409376945

HELE - 0406214200

SÄHKÖPOSTI

turo@hierontaturo.fi

SEURAA SOMESSA

© Copyright 2019 Catmania. All Rights Reserved.