Palvelut

PALVELUT

top


HIERONTAA JA PALJON MUUTAKIN


Sivujen kautta voit varata ajan hierontaan tai ottaa yhteyttä yritys- tai kotikäynteihin liittyen. Kysy myös liikuntapalveluista. Alla voit tutustua erilaisiin hoito- ja käsittelymuotoihin.
 


Hieronta on käytännössä kudosten mekaanista muokkausta tavoitteena jännitys- tai kiputilojen lievittäminen lähinnä kudosten aineenvaihdunnan kiihdyttämisen kautta. Turo yhdistelee hieronnassa tekniikoita klassisen hieronnan, urheiluhieronnan, fascia- ja triggerpistekäsittelyn sekä erilaisten aktivointi- ja venytystekniikoiden maailmasta.


Hoito rakentuu asiakkaan toiveiden ja ongelmakohtien mukaan, joten jokainen hoito voi olla hyvinkin erilainen ja hoitoja voidaan suunnitella myös sarjana, jolloin saadaan maksimaalinen hyöty käsittelystä. Tavoitteena on hoitaa ongelman juurta eikä pelkkiä oireita.


Klassinen tai urheiluhieronta
 


Fascia- ja/tai triggerpistekäsittelyn ajatuksena on kehon kalvolinjoja silmälläpitäen vaikuttua kipeisiin tai jäykkiin kohtiin. Hieman vaivasta riippuen, käsittely antaa yleensä tehokasta helpotusta, jopa perinteistä hierontaa tehokkaammin ja kokonaisvaltaisemmin. Käsittely voi olla hyvin pintapuolista ja kevyttä, mutta tyypillisemmin pistemäistä ja kivuliastakin.


Kalvolinjojen käsittelystä voi olla apua myös ryhdin parantamisessa, ja se on omiaan parantamaan tehoja urheilusuoritukseen liittyen.

Fascia- ja triggerpiste
 


Hoidon yhteydessä tai ihan muuten vaan, kuuluu palveluvalikoimaan myös sekä kinesioteippausta, että urheiluteippausta.

Urheiluteippausta käytetään lähinnä nivelten tukemiseen tai muuten vammojen ehkäisyys tai jälkihoitoon. Kinesioteippauksen tarkoituksena sen sijaan on hoitaa kipu- tai jännitystiloja tai toimia apuvälineenä kuntoutumisessa.

Teippaukset

HIERONTATURO.FI

Vastaanotto löytyy Jorvaksesta Länsiväylän varrelta. Kysy yritys- ja kotikäynneistä erikseen. Maksutavoista hinnastossa.


Rekisteriselosteen voit lukea tästä.


Seuraile myös sosiaalisessa mediassa.


YHTEYSTIEDOT

Jorvas Hightech Center (JHC1)

Hirsalantie 11, 02420 Jorvas

Katso kartalla.

Tässä ajo-ohjeet videona KIRKKONUMMEN ja HELSINGIN suunnasta.

040 937 6945

PALVELUAJAT

Vapaat ajat ja poikkeukset näkyvät ajanvaraus-sivulla. Puhelimeen ja sähköposteihin vastataan mahdollisuuksien mukaan seuraavina aikoina.

Ma - Pe

08.00 - 20.00

La - Su

Vaihtelevastihieronta, hieroja, urheiluhieroja, urheiluhieronta, hieroja espoo, hieroja kirkkonummi, hieroja, siuntio, koulutettu hieroja, klassinen hieronta

© Copyright Catmania. All Rights Reserved.