Turo

TURO

Nyt myös hierojana

Lyhyt esittely


Turo on 35-vuotias koulutettu hieroja. Takana on monipuolisen työhistorian lisäksi myös liikunnanohjausta ja tietysti hierojakoulu. Hierojan homma tuntuu omien sanojensa mukaan tulevan luonnostaan ja on looginen askel matkalla kohti täysipäiväistä yrittäjyyttä terveys- ja liikunta-alalla.


Värikäs työkokemus ja kolmekymmenvuotinen, monipuolinen liikuntaharrastus antavat hyvät eväät erilaisten ymmärtää vaivojen syntymekanismeille ja luo muutenkin ymmärrystä nykypäivän realiteeteista. Kannattaa tulla kokeilemaan ja vakuuttumaan.


Palvelut-sivulta voit tutustua hierontapalveluihin, ajanvarauksesta luonnollisesti varata ajan ja mikäli liikuntakuviot kiinnostaa, voit olla suoraan yhteydessä esim. sähköpostitse.

Tervetuloa Jorvakseen vastaanotolle!

Koulutus


  • Koulutettu Hieroja 2017
  • Sotatieteiden Kandidaatti 2007
  • Functional Patterns Human Foundations level 1 certified 2018
  • Kaikenlaisia kursseja ja paljon itseopiskelua

Kokemus ja näkemys


Monipuolinen liikuntakokemus ja värikäs työhistoria ovat luoneet syvän ymmärryksen erilaisten työtehtävien ja muiden ärsykkeiden vaikutuksista kehoon ja elämään yleensä. Hyvät manuaaliset taidot ja käsitys kehosta luovat puitteet hyvälle hoidolle. Tavoitteena on aina hoitaa vaivaa ja kokonaisuutta, eikä pelkkää oiretta.

HIERONTATURO.FI

Vastaanotto löytyy Jorvaksesta Länsiväylän varrelta. Kysy yritys- ja kotikäynneistä erikseen. Maksutavoista hinnastossa.


Rekisteriselosteen voit lukea tästä.


Seuraile myös sosiaalisessa mediassa.


YHTEYSTIEDOT

Jorvas Hightech Center (JHC1)

Hirsalantie 11, 02420 Jorvas

Katso kartalla.

Tässä ajo-ohjeet videona KIRKKONUMMEN ja HELSINGIN suunnasta.

040 937 6945

PALVELUAJAT

Vapaat ajat ja poikkeukset näkyvät ajanvaraus-sivulla. Puhelimeen ja sähköposteihin vastataan mahdollisuuksien mukaan seuraavina aikoina.

Ma - Pe

08.00 - 20.00

La - Su

Vaihtelevastihieronta, hieroja, urheiluhieroja, urheiluhieronta, hieroja espoo, hieroja kirkkonummi, hieroja, siuntio, koulutettu hieroja, klassinen hieronta

© Copyright Catmania. All Rights Reserved.